sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Asiaa vedestä ja muista nesteistä


Nyt näyttää siltä, että Armas on hoksannut sisäsiisteyden syvimmän olemuksen. Alusta asti se on ollut yöt ja yksinoloajat pissimästä sisälle, mutta muuten vahinkoja on käynyt silloin tällöin ja toisinaan vähän useamminkin. Tällä viikolla on kuitenkin ainoastaan kahdet pissat tulleet sisälle ja nekin sen jälkeen, kun ollaan oltu uimassa ja rannalla riehumassa. Hyvä hyvä.

Ollaan käyty melkein joka päivä rannalla kääntymässä, mutta vieläkään ei Armas ole uimaan asti uskaltautunut. Rantavedessä saadaan kuitenkin hepuleita ja vettä kauhotaan suuhun minkä keretään, mutta jalkojen pitää olla tukevasti maassa. Testattu ollaan, että uimataito löytyy, vaikka tekniikka onkin vielä vähän hakusessa.
Uimisen lisäksi lomapäivät ovat kuluneet mansikkapellolla ja mustikkametsässä. Pikkukelpie kuuluu ilmeisesti majanpoimijoiden sukuun, joten itse saa olla aika vikkelä, jos aikoo tyhjentää pensaat ennen pikkukelpietä. Maiskutus vaan kuuluu, kun pikkukelpie liikkuu puskissa. Ne marjat, jotka päätyvät omaan astiaan saakka, ovat kivan kuolaisia ja muhjattuja. On muuten fiksu koira, kun hankkii itse osan ravinnostaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti