lauantai 4. kesäkuuta 2011

Pikkukoira barffaa

Armas on syönyt pikkupentuna pääasiassa nappulaa ja samaa linjaa on jatkettu meilläkin. Olen vähitellen lisännyt lihoja ruoan sekaan ja testaillut mahan kestävyyttä ja maistuvuuta. Testausten tuloksena voi todeta, että ainkain maistuvuus on lisääntynyt, eikä mahakaan ole huonoa tykännyt. Tosimiehet ei mitään puuroja vetele. 


Tänään kokeiltiin ensimmäistä kertaa kokonaista kanansiipeä ja siinä olisi tarvinnut suojakäsineitä. Pidin siiven toisesta päästä kiinni ja Armas repi toisesta päästä. Siipi olisi todennäköisesti mennyt kokonaisena alas ellen olisi sitä hillinnyt ja pikkumies näytti nyrpeälätä, kun ei saanutkaan sitä hotkittua. Joten tätä linjaa jatketaan ja katsellaan, siirtyykö Armas jossain vaiheessa kokonaan pois nappulasta. Mutta niinhän se menee, että kun koira on päässyt raa'an lihan makuun, siitä tulee aggressiivinen ja verenhimoinen. Todisteena tälle väitteelle on iloisen kirjavat hampaanjäljet omassa kyljessä, mitkä käytiin tikkaamassa heti ruokailun jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Uskaltaako näitä enää päästää edes keskenään leikkimään, jos luulee runopoikaa saaliiksi:D Riskialtista...

    VastaaPoista
  2. Harkintaa kannattaa käyttää. Mä voin antaa Armakselle ruokaa just ennen meidän seuraavia treffejä, ettei se niin ahnaasti kävin Einon kimppuun.

    VastaaPoista