lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kasvaa kasvaa

Viime viikolla kasvoi korvat ja häntä ja tällä viikolla energiaa on käytetty takajalkojen kasvatukseen. Mikään kuikelojalka tuo ei ole edelleenkään, mutta jonkinlainen kasvupyrähdys on menossa. Kasvu on tähän mennessä tapahtunut mukavan tasaisesti, joten taitaa jatkua samaa rataa tulevaisuudessakin. Painoa on aamulla mitattuna huimat 6,8 kg! Jonkinlaista yhdistymistä on tapahtunut myös pään sisällä ja toisten koirien luokse ei on ihan niin suurta hinkua enää. Tai ainakin nami käydään hakemassa ennen ryntäämistä.


Kuluvaan viikkoon on mahtunut monenlaista uutta ja A-mies on tavannut ensimmäiset kolleegat sisaruksista erottamisen jälkeen. Torstaina tavattiin pikkiriikkinen, mutta todella topakka Maus ja eilen käytiin katsastamassa Erjan ja Tapsan luona, että miltä ne Aikuiset ja Isot Kelpiet näyttää. Samaltahan ne näyttää, mutta isommilta. Samalla törmättiin ensimmäiseen aikuiseen koiraan, joka jaksoi myllätä nappulan kanssa. Lahja-kelpie oli ihan ykkönen ja paskarallia vedettiin pitkin pihaa. Onko se niin, että kelpien mielenliikkeitä ymmärtää vain toinen kelpie?


Loppuun vielä julkinen tunnustus, että en osaa laskea. Ei kyllä osannut meidän eläinlääkärikään. Koitettiin kimpassa ynnäillä, että milloin Armas on riittävän vanha saamaan ensimmäiset rokotukset ja väärinhän se viikolla meni. Maanantaina täytyy siis yrittää siirtää meidän rokotusaikaa, ettei tuo ehdi mennä yli-ikäiseksi. Tosin ei se taidaa niin älyttömän vakavaa olla, jos rokotusajat heittävät viikolla, mutta kuitenkin. 

3 kommenttia:

  1. Niin joo, seisominen paikallaan ei oikein ole Armaksen vahvimpia puolia, joten ennen toko- ja näyttelykehiä sitä on vielä treenattava.

    VastaaPoista
  2. Kiva oli nähdä! Ensi kerralla valitaan ajankohta niin, ettei kameranulkoiluttaja lähde heti kättelyssä. Saadaan kivoja kuvia.

    VastaaPoista
  3. Ja painoa oli tuoloin siis 5,7 kg, ei yli kuutta kiloa.

    VastaaPoista