sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ensimmäinen vuorokausi

Ensimmäinen yhteinen vuorokausi takana ja pidot vaan paranee. Ollaan nukuttu, riehuttu ja tutustuttu lähiympäristöön. Hiekka ja ranta muutenkin on selvästi natiaisen mieleen, joten siellä tullaan viettämään kesällä paljon aikaan. Tämän päivän tavoitteena on ollut oman nimen opettelu ja yksinoloharjoitukset. Ensimmäisessä ollaan edistytty hyvin, mutta jälkimmäisessä ei niinkään. Kai se siitä. 


Varpu ja Urho sietää pentua, mutta vielä ei suurempaa lämpenemistä ole tapahtunut. Samassa huoneessa voidaan olla ja syödä herkkuja vierekkäin, mutta muuten halutaan pitää etäisyyttä. Urho nukahti vahingossa Armaksen viereen ja oli herättyään aika järkyttyneen näköinen. Yhtä hölmöjä nuo kaikki tuntuu olevan.

3 kommenttia:

  1. Tosi huippua, että teilläkin on yhteiselo lähtenyt sujumaan! Mä jätin nukkuvan Kooman perjantaina reiluksi tunniksi yksin ja voi jestas mikä huutokonsertti täällä oli vastassa :o) Mutta tosiaan ehkä se siitä.

    VastaaPoista
  2. Wow he has already tasted the water - really nice. He seems to enjoy that :-). Thank you for det blog. I will happily follow you. Love from Anne

    VastaaPoista
  3. Armas had a great time on the beach. He run into the water by accident, but it didn't seem to slow him down.

    VastaaPoista